Pls fill the form to make an order. TQ

Full Name :
Email Address :
Contact No :
Order Item :
Delivery Adress :
Method Of Payment :
REMARKS :

create web form

Followers

Monday, August 6, 2012

Shawl Swiss Flowery

Kain drpd Swiss Cotton yg sejuk. Ditambah dgn perincian list untuk nampak lebih menyerlah dan dpt memberi efek muka yg mulus (x bulat) ;) Shawl yg lebar dan menutup keseluruhan dada. ;)

RM 30 (not inc postage)


SF01 : SOLD

 

SF02 : SOLD

 

SF03 : SOLD


Shawl Rainbow Chiffon

Shawl ini pula dr kain chiffon, juga ayu tambahkan list supaya senang dibentuk. ditambah dgn warna2 yg ceria menampakkan seseorang lebih menyerlah dan sopan.

Terdapat 3 warna list yg berbeza, pink list, purple list dan maroon list

RM 36 (not inc postage)


RC01 : SOLD
 
                                                             
 RC02 : SOLD

RC03 : SOLD



Friday, August 3, 2012

TEASER..!

Salammmm...! Insyallah esk atau isnin plg lmbt ayu upload shawl n tudung awning ekkk.. x habis bubuh watermark lagi, hihi. so skrg cuci2 mata je dlu.. ;p


Drpd kain chiffon, sng sgt nk bentuk sbb keliling shawl ada list. serius best!


Ini pula dr kain Cotton, kain sejuk juga mudah nk bentuk. utk raya collection ni ayu byk guna list, sbb nmpk lebih menyerlah gitu.


Dan ini pula dr cotton english, ayu suka corak2 dia, soft + sweet!


Tudung layer ini dr kain lycra tshirt, sgt selesa dan kain nya yg sejuk. kombinasi dr warna2 yg menyerlah membuatkan sipemakai tampak ceria dan menarik. 

Thursday, August 2, 2012

MNG purse

Salam Ramadhan Everyone..

Hot item kembali lagi! MNG purse yg boleh diguna menggunakan 3 cara,
boleh dijadikan purse, sling bag (tali beg disediakan) dan juga clutch.
4 this time qualiti mmg cantik sgt2! trust me!


Stok adalah terhad okay darling..! ;)

Price : RM55 only



MNG01 : Available

MNG02 : Available

MNG03 : Available

MNG04 : Available

MNG05 : Available

MNG06 : Available

MNG07 : Available

MNG08 : Available

MNG09 : Available

Sunday, July 29, 2012

Assalammualaikum..

Salam Ramadhan guys.. Masyaallah rindu betul dgn semua, setelah lama NC tidak beroperasi, kini NC akan akif semula. Raya pun akan menjelang tidak lama lg, so guys, new stocks will be coming soon! Stay tuned ya.. ;)

Salam Sayang,
 Ayu





Tuesday, May 3, 2011

Shawl Baseerah

likessss! color dia cantik sangat sangat i tell you! plus cotton ball dia ada bling bling.

Price : RM 15 Only!

ALL SOLD OUT!

tq.. ;)


SBO1 : SOLD

SB02 :SOLD

SB03 : SOLD

SB04 : SOLD

SB05 : SOLD

Shawl Ashla

cute button shawl! very comfortable shawl! come with very attractive colour! come guys, choose one! ;)

PRICE : RM12 ONLYYY!!!

ALL SOLD OUT!

SA01
SOLD

SA02
SOLD

SA03
SOLD

SA04
SOLD

SA05
SOLD

SA06
SOLD

SA07
SOLD

Tuesday, April 5, 2011

NC @kolej komuniti selayang!

salam semuaaaaaa! sihat?? lama betul NC tutup kedai kan. ok now NC dh beroperasi spt biasa, pd siapa yg ada nk tnya apa2 juz ring2 je k, btw ramai yg call tnya psl wallet MNG tu, NC nk say SORRY sbb from now on kita dh x ada jual lg wallet MNG, TAPI! namau sedih2, sbb NC ada wallet lg meletop dr MNG, so rajin2 jenguk NC kay!

actually last week NC ada buka booth kt KKS, 2hari.. seronok sgt! student2 pon supportive. sale alhamdulillah. *senyum2* hehe!so kpd semua cust, dlm minggu ni ada shawl baru, skrg tgh sibuk ambik gmbar, lps tu nk mengedit, sabar tawwww.. ;)

1 of KKS student & tuan tanah, eh tuan kedai.

our shawl

our accessories

our inner

shawl of the day. ;p